Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Αρθρογραφία και Δράσεις » Εκπαιδεύσεις » Σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και χρήσης Απινιδωτή παρακολούθησε ο Σύλλογος Εργαζόμενων Αεροναυτιλίας Αερολιμένα Ρόδου

Σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και χρήσης Απινιδωτή παρακολούθησε ο Σύλλογος Εργαζόμενων Αεροναυτιλίας Αερολιμένα Ρόδου

Με την ευκαιρία της δωρεάς Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή από την ΑΜΚΕ ”Δια Ελπίς”, ο Σύλλογος Εργαζόμενων Αεροναυτιλίας Αερολιμένα Ρόδου, συνδιοργάνωσε με τους Διασώστες Ρόδου, σεμινάριο με θέμα ” Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση και χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή”.

 

 

Οι συμμετέχοντες έλαβαν πληροφορίες και βασικές γνώσεις για τη σημασία της Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης και την σωστή χρήση του Απινιδωτή στην υποστήριξη της καρδιακής λειτουργίας θύματος που δεν αναπνέει.

 

 

Εκπαιδεύτηκαν τόσο σε θεωρητικό όσο και πρακτικό επίπεδο σε δεξιότητες  που θα τους βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν απειλητικές για τη ζωή καταστάσεις στον χώρο εργασίας τους, όπως αυτές της καρδιακής ανακοπής και της πνιγμονής.

 

 

Το διήμερο σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του ΓΝ Ρόδου την Τετάρτη 24 και την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024.

 

 

Οι Διασώστες Ρόδου νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν το Δ.Σ του Συλλόγου κ.κ. Ελευθεριάδη Αντώνιο, Τσούλλο Ισίδωρο, Παπαδιού Φιλήμονα, Αργυρόπουλο Ιωάννη και Γάκη Αντώνιο καθώς και όλους τους συμμετέχοντες.

 

 

Επίσης τον Διοικητή του ΓΝ Ρόδου κ. Τσαντή Σταύρου για την ευγενική παραχώρηση του Αμφιθέατρου.

 

Εκ μέρους του ΔΣ

Πρόεδρος

Παναγιώτης Σπανός

Γραμματέας

Ιφιγένεια Βασιλείου

ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ