Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Αρθρογραφία και Δράσεις » Εκπαιδεύσεις » Σεμινάριο Βασικών Πρώτων Βοηθειών από τους Διασώστες Ρόδου προς τους ωφελούμενους και το προσωπικό του Κέντρου «ΕΛΠΙΔΑ»

Σεμινάριο Βασικών Πρώτων Βοηθειών από τους Διασώστες Ρόδου προς τους ωφελούμενους και το προσωπικό του Κέντρου «ΕΛΠΙΔΑ»

Την Τετάρτη 23/11/2022 πραγματοποιήθηκε σεμινάριο Βασικών Πρώτων Βοηθειών από τους Διασώστες Ρόδου προς τους ωφελούμενους και το προσωπικό του Κέντρου «ΕΛΠΙΔΑ».
Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν βασικές συμβουλές για την ασφάλεια, τη φροντίδα και τις πρώτες βοήθειες,  επέδειξαν ξεχωριστό ενδιαφέρον και συμμετείχαν με ενθουσιασμό στην πρακτική εκπαίδευση.
Οι Διασώστες Ρόδου ευχαριστούν θερμά την Διοίκηση, τους ωφελούμενους, την νοσηλεύτρια κ. Ανθή Χατζηνικόλα και το προσωπικό του Κέντρου Ελπίδα για το ενδιαφέρον και την φιλοξενία τους.
Οι εκπαιδεύσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της ανακήρυξης του έτους 2022 ως ‘’Έτους Ανάπτυξης Δικτύου Αυτόματων Εξωτερικών Απινιδωτών Στο Νησί Της Ρόδου Και Εκπαίδευσης Των Πολιτών Στις Πρώτες Βοήθειες’ και της ενημερωτικής εκστρατείας πρόληψης, εθελοντισμού και αλληλεγγύης καθώς και προάσπισης της ασφάλειας του πολίτη κατά την οποία οι Διασώστες Ρόδου εκπαιδεύουν πολίτες, σχολεία και φορείς του νησιού.
Γιατί Κάθε Στιγμή Είναι Καθήκον.

Εκ μέρους όλων των μελών

Πρόεδρος – Παναγιώτης Σπανός

Αντιπρόεδρος – Νεκταρία Αγγελή

ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ