Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Αρθρογραφία και Δράσεις » Προνοσοκομειακή Φροντίδα » Τα άρθρα του Διασώστη » 3ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στις Καλυθιές από τους Διασώστες Ρόδου

3ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στις Καλυθιές από τους Διασώστες Ρόδου

Οι Διασώστες Ρόδου σε συνεργασία με την γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του Σταυρού Καλυθιών και την διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου κ. Αργυρού Παγώνα πραγματοποίησαν το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023,  σεμινάριο με θέμα ”Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση και Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή”.
Πρόκειται για το τρίτο στη σειρά και συμμετείχαν 20 ακόμα συνάνθρωποί μας.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες υπήρξαν γονείς παικτριών του Σταυρού, οι παίκτριες Καναβάκη Χρυσάνθη , Φλεβάρη Παναγιώτα , Πενταράκη Ελευθερία , ο προπονητής ακαδημιών του Απόλλων Καλυθιών Μπάρτζος Νίκος καθώς και ο υπεύθυνος του γηπέδου των Καλυθιών κύριος Δημήτρης Δήμητρας!

Η μεγάλη αυτή προσπάθεια έχει ως στόχο την εκπαίδευση όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων που κατοικούν ή επισκέπτονται συχνά το χωριό στην χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή.
Οι Διασώστες Ρόδου νιώθουν ακόμη μία φορά την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλα τα μέλη της ομάδας του Σταυρού Καλυθιών και ειδικά την κ. Βέρα Κιόττου Κρασσά καθώς και την διευθύντρια του 2ου νηπιαγωγείου Καλυθιών κυρία Αργυρού Παγώνα για τη παραχώρηση της αίθουσας και την άψογη συνεργασία!
Τέλος, όλα τα μέλη και τους εκπαιδευτές των Διασωστών Ρόδου που είναι αρωγοί στις εκδηλώσεις της ομάδας.
Εκ μέρους του Δ.Σ.
Παναγιώτης Σπανός
Πρόεδρος
Νεκταρία Αγγελή
Αντιπρόεδρος