Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Αρθρογραφία και Δράσεις » Εκπαιδεύσεις » 2η Πανελλήνια Εκπαίδευση Έρευνας και Διάσωσης με τίτλο : «Αστική Έρευνα και Διάσωση»

2η Πανελλήνια Εκπαίδευση Έρευνας και Διάσωσης με τίτλο : «Αστική Έρευνα και Διάσωση»

Η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας, Διάσωσης και Αντιμετώπισης Καταστροφών Ρόδου «ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ» πιστή στις δεσμεύσεις της στην ελληνική κοινωνία και στους ανθρώπους που μας έχουν εμπιστευθεί έως σήμερα, ανακοινώνει με χαρά και υπερηφάνεια, την πραγματοποίηση της πιο συναρπαστικής εκπαίδευσης αντιμετώπισης καταστροφών που υλοποιήθηκε την τελευταία 10ετία στην Ελλάδα, της 2ης Πανελλήνιας Εκπαίδευσης Έρευνας και Διάσωσης, με την Στρατηγική Συνεργασία του Ελληνικού Ινστιτούτου Διαχείρισης Κρίσεων και Καταστροφών (Ε.Ι.ΔΙ.Κ.ΚΑ.), το διάστημα από 15 – 19 Νοεμβρίου 2023, στην ΡΟΔΟ, με τίτλο : «Αστική Έρευνα και Διάσωση».

Σύγχρονη θεματολογία, κορυφαίοι εκπαιδευτές, σενάρια υψηλού βαθμού δυσκολίας, ασκήσεις επί χάρτου, δεξιότητες πεδίου, αξιολόγηση με διαφάνεια και αξιοκρατία, διεθνών προδιαγραφών, που μόνο το κύρος των ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΡΟΔΟΥ και του Ε.Ι.ΔΙ.Κ.ΚΑ. μπορούν να εγγυηθούν.

Προσεχώς θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες.

Λόγω της μεγάλης ζήτησης από Εθελοντές και Επαγγελματίες απ’ όλη την επικράτεια της χώρας, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες – Συμμετοχές :   diasostesrodou@gmail.com – 6972.710084, κύριος Παναγιώτης ΣΠΑΝΟΣ.

ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ