Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Αρθρογραφία και Δράσεις » Επικαιρότητα » Το βίντεο από κάμερα σώματος δείχνει την αντίδραση της υπηρεσίας δημόσιας ασφάλειας στο ατύχημα του Jeremy Renner με το εκχιονιστικό μηχάνημα

Το βίντεο από κάμερα σώματος δείχνει την αντίδραση της υπηρεσίας δημόσιας ασφάλειας στο ατύχημα του Jeremy Renner με το εκχιονιστικό μηχάνημα

RENO, Nev. – Το βίντεο από την κάμερα σώματος που κυκλοφόρησε πρόσφατα δείχνει τη στιγμή που οι πρώτοι ανταποκριτές ανακάλυψαν τον Jeremy Renner, αιμόφυρτο και με περισσότερα από 30 σπασμένα οστά, λίγα λεπτά αφότου τον παρέσυρε το εκχιονιστικό του.

Ο ηθοποιός των “Εκδικητών” ρυμουλκούσε το φορτηγό του ανιψιού του από το χιόνι σε ιδιωτικό δρόμο κοντά στο σπίτι του στο Ρίνο, όταν εκτυλίχθηκε το τρομακτικό ατύχημα την Πρωτοχρονιά. Το υλικό από την κάμερα σώματος, που δόθηκε την Τρίτη στη δημοσιότητα από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Washoe μετά από αίτημα του KRNV για δημόσια αρχεία, αποκάλυψε το χαοτικό επακόλουθο.

Ξεκινά με μια μεγάλη ομάδα βοηθών και γιατρών να περιτριγυρίζουν τον Renner, με το χιόνι στο έδαφος γύρω του να έχει κοκκινίσει από το αίμα. Ο ανιψιός του, Alex Fries, φαίνεται επίσης να στέκεται κοντά και να μιλάει με την αστυνομία.

“Άρχισε να με πλησιάζει με όλη του τη δύναμη”, λέει ο Fries. “Τότε ήταν που προσπάθησε να πηδήξει πίσω.”

“Γλίστρησε, γιατί σε αυτές τις ράγες δεν υπάρχει τρόπος να σταθείς πάνω τους”, συνεχίζει. “Προσπάθησε να πηδήξει πάνω του και τον πήρε από κάτω”.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας που δόθηκε στη δημοσιότητα μετά το ατύχημα, ο Renner προσπαθούσε να σταματήσει το εκχιονιστικό του από το να γλιστρήσει στο ολισθηρό έδαφος και να χτυπήσει τον ανιψιό του. Στη συνέχεια τον τράβηξε κάτω και τον συνέθλιψε το όχημα Snowcat βάρους 14.330 λιβρών.

Πήδηξε από το εκχιονιστικό μηχάνημα όταν αυτό άρχισε να γλιστράει, αλλά προσπάθησε να το εκτρέψει όταν συνειδητοποίησε ότι κατευθυνόταν κατευθείαν προς τον Fries, δήλωσε η αστυνομία.

Ο 52χρονος ηθοποιός έμεινε με 30 σπασμένα κόκαλα, ένα τρυπημένο συκώτι και έναν κατεστραμμένο πνεύμονα. Πέρασε εβδομάδες ανάρρωσης στο Renown Regional Medical Center στο Ρίνο.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, επέστρεψε στο κόκκινο χαλί για πρώτη φορά μετά το ατύχημα, περπατώντας με μπαστούνι μαζί με την κόρη του στην πρεμιέρα της νέας του σειράς Disney+, “Rennervations”.

Περιγράφει λεπτομερώς τις προσπάθειες του Renner να ανακαινίσει παροπλισμένα κυβερνητικά οχήματα για να τα προσαρμόσει σε άλλες ανάγκες της κοινότητας.

©2023 New York Daily News. Visit nydailynews.com. Distributed by Tribune Content Agency, LLC.

Παναγιώτης Σπανός

Προνοσοκομειακός Διασώστης

ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ