Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Αρθρογραφία και Δράσεις » Άρθρα για Μέλη » Πώς και πότε να χρησιμοποιήσετε θωρακικές σφραγίδες – Συμβουλές, τύποι και εφαρμογή

Πώς και πότε να χρησιμοποιήσετε θωρακικές σφραγίδες – Συμβουλές, τύποι και εφαρμογή

Για τα συνδρομητικά μέλη

Οι θωρακικές σφραγίδες είναι ένας τύπος επιδέσμου που χρησιμοποιείται για βαθιά τραύματα διάτρησης στο στήθος, το λαιμό και την κοιλιά.

Παίζουν κρίσιμο ρόλο στην ταξινόμηση των πρώτων βοηθειών για αυτούς τους τύπους τραυματισμών. Χρησιμοποιούνται συνήθως από τους πρώτους ανταποκριτές, συμπεριλαμβανομένων των ιατρικών τεχνικών έκτακτης ανάγκης (EMT) και των στρατιωτικών ιατρών πεδίου, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε.

Είναι απλές στη χρήση και περιλαμβάνονται σε πολλά σύγχρονα κιτ πρώτων βοηθειών. Το να αφιερώσετε χρόνο για να μάθετε για τις προμήθειες στο κουτί πρώτων βοηθειών σας - συμπεριλαμβανομένων των θωρακικών σφραγίδων - μπορεί να σας βοηθήσει να γνωρίζετε τους τύπους τραυματισμών που είστε προετοιμασμένοι να περιθάλψετε.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ποια είδη θα έχετε στη διάθεσή σας πριν χρειαστεί να τα χρησιμοποιήσετε.

Οι θωρακικές σφραγίδες είναι απλές, αποτελεσματικές θεραπείες που μπορούν να σώσουν ζωές αν γνωρίζετε πότε -και πώς- να τις χρησιμοποιήσετε.

Αυτές οι πληροφορίες είναι σημαντικό να γνωρίζετε, ακόμη και αν δεν είστε επαγγελματίας υγείας ή στρατιωτικός.

Αυτό το άρθρο εξηγεί πώς και πότε πρέπει να χρησιμοποιούνται οι θωρακικές σφραγίδες και γιατί είναι σημαντικές.

Πώς λειτουργεί μια θωρακική σφραγίδα;

Θέλεις να διαβάσεις περισσότερα; Γίνε συνδρομητής τώρα.