Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Αρθρογραφία και Δράσεις » Προνοσοκομειακή Φροντίδα » Ο πρώτος απινιδωτής τσέπης στον κόσμο

Ο πρώτος απινιδωτής τσέπης στον κόσμο

Ο απινιδωτής είναι τόσο μικρός και ελαφρύς που χωράει στην τσέπη ενός παλτού και εξακολουθεί να πληροί όλες τις απαιτήσεις ενός σύγχρονου AEΑ.

Ελαφρύς – Μόνο 490g (συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας)
Μικρός – μόνο 133 X 126 X 35 mm
LCD υψηλής ανάλυσης

Το μικρό του μέγεθος και το μικρό του βάρος καθιστούν τον FRED® EasyPort τον ιδανικό σύντροφο για γιατρούς, ξεναγούς, γήπεδα γκολφ, πεζοπόρους, αεροσκάφη και άλλες περιοχές όπου η ελαφριά φορητότητα είναι απαραίτητη.

 

Η φορητότητα και το μέγεθός του σημαίνουν ότι οι ασθενείς που διατρέχουν κίνδυνο μπορούν να έχουν μαζί τους το δικό τους AEA, μειώνοντας σημαντικά το χρόνο απόκρισης για την αντιμετώπιση της κοιλιακής μαρμαρυγής και των ταχυκαρδιών. παρέχοντας στα θύματα πολύ καλύτερες πιθανότητες επιβίωσης.

Ο FRED Easyport AED της Schiller λόγω του μικρού μεγέθους και του μικρού βάρους του προορίζεται για χρήση από ανταποκριτές βασικής υποστήριξης ζωής, επαγγελματίες υγείας, όπως γιατρούς, παραϊατρικό προσωπικό και προσωπικό δημόσιων υπηρεσιών.

Κόστος 2000-2300 ευρώ.

Πηγή: https://emssolutionsint.blogspot.com/2012/02/smallest-aed-in-market-fred-easyport.html?fbclid=IwAR3kfq6uqRArzVpMroXY0X8lYpcLwae6Ia9-fd9iLF5W4eEqGZfMDpyTX0Y

ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ