Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Αρθρογραφία και Δράσεις » Γενικά » Επείγουσα Ειδική Έκκληση σε κάθε πολίτη από το Ελληνικό Ινστιτούτο Διαχείρισης Κρίσεων και Καταστροφών

Επείγουσα Ειδική Έκκληση σε κάθε πολίτη από το Ελληνικό Ινστιτούτο Διαχείρισης Κρίσεων και Καταστροφών

Αφυπνιστείτε και Ενεργοποιήστε το αίσθημα αυτοπροστασίας, αυτοσυντήρησης και αυτοεπιβίωσης.

Αγαπητοί Συνάνθρωποι / Συμπολίτες, έφηβοι και νέοι, μεσήλικες και ηλικιωμένοι από κάθε κοινωνική τάξη και κάθε επαγγελματικό κλάδο, σε κάθε γωνιά της χώρας, αφυπνιστείτε και ενεργοποιήστε το αίσθημα αυτοπροστασίας, αυτοσυντήρησης και αυτοεπιβίωσης.

 

Συγκλονιστικά και αδιανόητα γεγονότα συμβαίνουν γύρω μας, ως αποτέλεσμα μιας πρωτόγνωρης και άκρατης ανθρώπινης αδιαφορίας, απαξίωσης, συγκάλυψης, ατιμωρησίας, ιδιοτέλειας, εύκολου πλουτισμού, φθόνου, φιλαρχίας, επίδειξης δύναμης. Το αποτέλεσμα αυτών, είναι να ευρισκόμεθα όλοι μας αδιακρίτως, αλλά ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά, οι ανυποψίαστοι και οι ανήμποροι συνάνθρωποί μας, διαρκώς εκτεθειμένοι σε επικινδυνότητες και απειλές, που δεν θα έπρεπε να υφίστανται.

Πλέον, το φαινόμενο έχει αυξητική τάση και ΔΕΝ πρόκειται να μετριαστεί στην χώρα μας, διότι, ΔΕΝ τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας στις μεταφορές, στην εστίαση, στα εμπορικά κέντρα, στους δρόμους, στις παραλίες, στις συναυλίες, στις κατοικίες, κ.α., ΔΕΝ λαμβάνονται προληπτικά και αποτρεπτικά μέτρα για ενδεχόμενη εκδήλωση γνωστών και επαναλαμβανόμενων επικινδυνοτήτων, ΔΕΝ ενημερώνονται για την πραγματικότητα που ζουν, οι πολίτες, ΔΕΝ ανταποκρίνεται έγκαιρα και με επάρκεια ο εθνικός μηχανισμός στην έκτακτη ανάγκη, ΔΕΝ αποδίδονται ευθύνες, στον βαθμό που τους αναλογεί, ΔΕΝ μαθαίνουν οι άνθρωποι από τα λάθη και τις παραλήψεις τους, ΔΕΝ υπάρχει παιδεία ασφάλειας, ατομική ή συλλογική.

Εκφράσεις όπως, «ακραία καιρικά φαινόμενα», «πρωτόγνωρη φυσική καταστροφή», «κλιματική κρίση», «ατύχημα», και άλλες ωραιοποιημένες για την υπνωτίζουσα μάζα, έχουν εφευρεθεί ως πολιτικό αφήγημα, για να δικαιολογείται η ανεπάρκεια και η ατιμωρησία, των αρμοδίων ανευθύνων. Και τα φρικτά και αδιανόητα συμβάντα συνεχίζονται, συνάνθρωποί μας και αγαπημένοι μας πεθαίνουν αβοήθητοι και μόνοι, από επιλογή άλλων, για στιγμές διασκέδασης των εντεταλμένων λειτουργών. Και έπειτα από 100 ημέρες, κάθε τραγικό συμβάν στην ελληνική κοινωνία, έχει ξεχαστεί. Γι’ αυτό η Ελλάδα, έχει καταντήσει «χώρα Λωτοφάγων».

Σε όλους Εσάς τους Συνανθρώπους / Συμπολίτες μας, που νοιώθετε ακόμη την ευθύνη, αλλά και ανθρωπιά, ευσπλαχνία, αγάπη, στοργή, δικαιοσύνη και νοιάζεστε και θέλετε να προσφέρετε και λειτουργείτε με εντιμότητα και αντιστέκεστε στον ισοπεδωτισμό (υπεύθυνοι και ανεύθυνοι, ηθικοί και ανήθικοι, όλοι το ίδιο) και στον μηδενισμό (μνήμης, προσωπικότητας, ιστορίας), συστήνουμε να ανασκουμπωθείτε και να αποφασίσετε να γίνετε πιο ενεργοί, όσον αφορά την ασφάλεια και προστασία σας, για να επιβιώσετε εσείς και τα παιδιά σας και οι αγαπημένοι σας.

 

Αφυπνιστείτε και Ενεργοποιήστε το αίσθημα αυτοπροστασίας, αυτοσυντήρησης και αυτοεπιβίωσης.

 

ΜΗΝ βασίζεστε στο τι σας λένε.

Όλοι εκδίδουν βαρύγδουπες ανακοινώσεις με πομπώδεις τίτλους και περιεχόμενο συνειδητής εξαπάτησης. Ακόμα και 5 ημέρες μετά το θανατηφόρο σιδηροδρομικό συμβάν στα ΤΕΜΠΗ 2023, η εταιρεία στην επίσημη ιστοσελίδα της www.hellenictrain.gr ανέγραφε εξαπατώντας κατ’ εξακολούθηση : «Με σύγχρονες και προηγμένες υποδομές, η Hellenic Train εγγυάται ασφαλείς και γρήγορες διαδρομές». Προφανώς η εταιρεία ήθελε να πει ότι, «εγγυάται, πέραν πάσης αμφιβολίας, ασφαλείς και γρήγορες προς τον άλλο κόσμο, διαδρομές». Όχι κάτι άλλο.

Όσο πιο ισχυρή δείχνει μια διαβεβαίωση, δημοσίου ή ιδιωτικού φορέα, τόσο πιο υποψιασμένοι, πιο επιφυλακτικοί, πιο ανήσυχοι να είστε. Διότι, υπερτερεί η προώθηση της ύπνωσης και της εξαπάτησης, έναντι οποιασδήποτε άλλης προτεραιότητας ή ανάγκης.

Πηγή: hellenicinstitute

ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ