Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Αρθρογραφία και Δράσεις » Εκπαιδεύσεις » Εορταστική εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας διαδικτυακά για το νέο έτος από τους ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ και το Ε.Ι.ΔΙ.Κ.ΚΑ.

Εορταστική εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας διαδικτυακά για το νέο έτος από τους ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ και το Ε.Ι.ΔΙ.Κ.ΚΑ.

Μια γιορτινή και επιμορφωτική εκδήλωση για όλα τα μέλη των ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΡΟΔΟΥ και του Ε.Ι.ΔΙ.Κ.ΚΑ. θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom, το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 18:30, με οικοδεσπότες τους ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ και το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα πεπραγμένα των δύο οργανισμών και ο προγραμματισμός των δράσεών τους για το έτος 2024.

Στην συνέχεια θα πραγματοποιηθεί μια ΔΩΡΕΑΝ Επιμόρφωση με τίτλο : Η τέχνη της Πειθούς. Εισηγητής θα είναι ο κύριος ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Γ. ΓΕΡΑΣΙΜΑΤΟΣ, Crisis Management Certified Specialist.

Η δωρεάν επιμόρφωση ΔΕΝ περιλαμβάνει πιστοποιητικό επιμόρφωσης.

Θα κληρωθούν πέντε φλουριά, όπου στους τυχερούς, θα αποσταλεί το πρόσφατο βιβλίο του συγγραφέα Νικολάου Ε. Χατζόβουλου, «Περιβάλλον Ασφαλείας και Σύνδρομο Burnout», το οποίο εκδόθηκε και κυκλοφορεί, υπό την ΑΙΓΙΔΑ του Ελληνικού Ινστιτούτου Διαχείρισης Κρίσεων και Καταστροφών.

Πρόκειται για ένα σημαντικό και απαραίτητο πόνημα για κάθε εργαζόμενο στον τομέα του επείγοντος υγείας, άμυνας, ασφάλειας, πολιτικής προστασίας. Σας περιμένουμε όλους να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ.

Σας περιμένουμε!

ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ