Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Αρθρογραφία και Δράσεις » Γενικά » Γνωρίστε τον Paul Karason. Έναν άνθρωπο που πίστευε τόσο πολύ στις σπιτικές θεραπείες, που κατά λάθος έγινε μπλε.

Γνωρίστε τον Paul Karason. Έναν άνθρωπο που πίστευε τόσο πολύ στις σπιτικές θεραπείες, που κατά λάθος έγινε μπλε.

Αυτή δεν είναι μια φιλτραρισμένη φωτογραφία ή μία δημιουργία τεχνητής νοημοσύνης, είναι ένας πραγματικός άνθρωπος που ήθελε να θεραπεύσει τον εαυτό του από τα προβλήματα των ιγμορείων.

Ο φίλος του είχε δηλητηριαστεί από πετρέλαιο και ανακάλυψε ότι έπαιρνε άργυρο για να επανέλθει στην υγεία του. Ο Paul ήθελε να το δοκιμάσει, επειδή αυτό ήταν ένα μυστικό σπιτικό φάρμακο που όλοι όσοι ήξερε ορκίζονταν σε αυτό.

Αυτό το προϊόν έχει επαινεθεί από την ηθοποιό Gwyneth Paltrow, και τον θεωρητικό συνωμοσιών Alex Jones, για τις εκπληκτικές θεραπευτικές του ιδιότητες. Ο Paul το έπαιρνε καθημερινά για τα ιγμόρεια, την αρθρίτιδα, τα μικρά κρυολογήματα και τη γρίπη. Αφού έπαιρνε πιστά τον άργυρο για πέντε χρόνια συνεχόμενα, προς έκπληξή του, ξύπνησε ένα πρωί μπλε.

Ο Paul έχει πεθάνει από τότε σε ηλικία 62 ετών. Πήγε σε διάφορους γιατρούς και ειδικούς, προσπαθώντας να αντιστρέψει τα χρόνια που παραπλανήθηκε να πάρει κάτι που θα θεράπευε τα προβλήματα των ιγμορείων του.

Αν και σε κάποιους φαίνεται σαν μια περίεργη ιστορία, όλοι μπορούμε να πάρουμε ένα μάθημα από τη ζωή του.

Πόσες φορές έχουμε καταπιεί ένα συμπλήρωμα βιταμινών ή κάποιο νέο ενεργειακό ποτό, ελπίζοντας σε ένα θαύμα που θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο υγιείς ή πιο ενεργητικοί, χωρίς να ζητήσουμε μια καλή συμβουλή από έναν γιατρό;

Αυτή είναι η απόδειξη, ότι η φήμη από στόμα σε στόμα μπορεί να είναι επικίνδυνη και να προκαλέσει μη αναστρέψιμες βλάβες.

Πηγή: https://qr.ae/pKcP5W

Παναγιώτης Σπανός

Προνοσοκομειακός Διασώστης

ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ