Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Αρθρογραφία και Δράσεις » Εκπαιδεύσεις » Γενική Ενημέρωση Συμμετεχόντων στα προγράμματα επιμόρφωσης

Γενική Ενημέρωση Συμμετεχόντων στα προγράμματα επιμόρφωσης

Αγαπητοί Συνάδελφοι, αγαπητοί Φίλοι και Υποστηρικτές, αγαπητοί Συνεργάτες Επιχειρησιακά Στελέχη της Προνοσοκομειακής Φροντίδας Υγείας, της Έρευνας και Διάσωσης, του Εθελοντισμού Πολιτικής Προστασίας, καλησπέρα σας. Εύχομαι να είστε όλοι καλά.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Διαχείρισης Κρίσεων και Καταστροφών, ο μεγαλύτερος Ιδιωτικός Οργανισμός ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ και ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ στην διαχείριση καταστάσεων εκτάκτου ανάγκης στην Ελλάδα και στην Κύπρο και το Εγκεκριμένο από το Ε.Ι.ΔΙ.Κ.ΚΑ. Εκπαιδευτικό Κέντρο «ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ», ο μοναδικός εθελοντικός φορέας στην Ελλάδα και στην Κύπρο, στην παροχή διεθνώς πιστοποιημένων γνώσεων στην προνοσοκομειακή φροντίδα υγείας, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουν ότι, :

Από κοινού σχεδιάσαμε και υλοποιούμε για το έτος 2023, ένα σύνολο επιμορφωτικών προγραμμάτων, ευέλικτων, σύγχρονων σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και προσιτών σε όλους αδιακρίτως τους ενδιαφερομένους (επαγγελματίες, εθελοντές και πολίτες), στο πλαίσιο της κοινής μας εθνικής προσπάθειας, να αναβαθμίσουμε ουσιαστικά την ατομική και συλλογική ανθεκτικότητα όλων μας, έναντι ατυχημάτων, κρίσεων και καταστροφών, στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Το σύνολο των Επιμορφωτικών Προγραμμάτων μας, έχει λογική σειρά, στόχευση και προοπτική.

Συγκεκριμένα :

Α. Υλοποιήσαμε από 10 Ιουλίου τ.ε. έως 15 Ιουλίου τ.ε., το Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Επιμόρφωσης «Οι Ελάχιστες Προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη επιχείρηση ΕΡΕΥΝΑΣ και ΔΙΑΣΩΣΗΣ», διάρκειας 7,5 ωρών.

Β. Υλοποιούμε από 30 Ιουλίου τ.ε. έως 5 Αυγούστου τ.ε., το Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Επιμόρφωσης «Ασφάλεια Σκηνής», διάρκειας 7,5 ωρών. (Μπορείτε ακόμη να δηλώσετε συμμετοχή)

Γ. Θα υλοποιήσουμε, από 10 Σεπτεμβρίου τ.ε. έως 15 Σεπτεμβρίου τ.ε., το Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Επιμόρφωσης «Εθελοντισμός Πολιτικής Προστασίας», διάρκειας 7,5 ωρών.

Στην ολοκλήρωση και των 3 αυτών προγραμμάτων, στους Συμμετέχοντες οι οποίοι θα έχουν λάβει και τα 3 Πιστοποιητικά Επιμόρφωσης, (και μόνον σε αυτούς), θα σταλεί, Τελική Εργασία Αυτοαξιολόγησης, η οποία θα χρειαστεί προσεκτική επανάληψη μελέτης ύλης, για την επιτυχή επίλυσή της. Περιλαμβάνει είκοσι (20) προς απάντηση / επίλυση ζητήματα, της θεματολογίας που έχει ήδη διδαχθεί.

Κάθε Συνάδελφος που θα απαντήσει / επιλύσει επιτυχώς, θα λάβει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ το Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης, με τίτλο «Πιστοποιημένος Πρώτος Επιλαμβανόμενος  •  Certified Active Bystander» και θα καταγραφεί στους επιτυχόντες Πιστοποιημένους Πρώτους Επιλαμβανόμενους του Ελληνικού Ινστιτούτου Διαχείρισης Κρίσεων και Καταστροφών.

Το Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης με τίτλο «Πιστοποιημένος Πρώτος Επιλαμβανόμενος  •  Certified Active Bystander» θα αντικαταστήσεις τα 3 Πιστοποιητικά Επιμόρφωσης που θα έχουν ήδη λάβει οι συμμετέχοντες και θα έχουν την δυνατότητα εάν τους ενδιαφέρει, να το καταθέτουν προς μοριοδότηση στις σχετικές προκηρύξεις του ΑΣΕΠ για το ελληνικό δημόσιο, στην κατηγορία της επιμόρφωσης.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Διαχείρισης Κρίσεων και Καταστροφών, για όσους συναδέλφους, λόγω των πυρκαγιών που έπληξαν την χώρα, δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν ολόκληρο το 1ο Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Επιμόρφωσης «Οι Ελάχιστες Προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη επιχείρηση ΕΡΕΥΝΑΣ και ΔΙΑΣΩΣΗΣ», διάρκειας 7,5 ωρών, θα προχωρήσει και σε δεύτερη αναπλήρωση, άμεσα.

Περισσότερες λεπτομέρειες / πληροφορίες για την σπουδαία αυτή Κοινωνική Προσφορά του Ε.Ι.ΔΙ.Κ.ΚΑ. και των ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΡΟΔΟΥ, προσεχώς. Σας ευχαριστούμε.

Με εκτίμηση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Γ. ΓΕΡΑΣΙΜΑΤΟΣ (CMCS)

Crisis Management Certified Specialist

H.C.D.M.I. – Managing Director

Certified Disaster Manager

Member of International Crisis Management Association

Member of International Association of Professionals in Humanitarian Assistance and Protection

Author

Mobile : 0030.6996.831.907

e-mail : gerasimatos@hellenicinstitute.gr

www.hellenicinstitute.gr

Είμαστε Οργανισμός ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ

ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ