Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Γ. ΓΕΡΑΣΙΜΑΤΟΥ
Crisis Management Certified Specialist

ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ· φανταστικό χόρτο που φύεται, αναπτύσσεται και καταναλώνεται από μέρος της ελληνικής κοινωνίας και συγκαταλέγεται στην άγρια βρώσιμη χλωρίδα της χώρας. Στην εμφάνιση, στην γεύση και στο άρωμα, δεν μοιάζει με τα γνωστά καλλιεργήσιμα βρώσιμα είδη της ελληνικής χλωρίδας, όπως είναι ο ζοχός, το ραδίκι, η καυκαλήθρα, το σταμναγκάθι, τα σπαράγγια, ο μάραθος, κ.α.

Το κουτόχορτο, λόγω των ελαχίστων απαιτήσεων για την εκ του μη όντως καλλιέργεια και ανάπτυξή του και της υποβοηθούμενης από φρενοβλαβείς και μηδενιστές, ικανότητάς του για επιβίωση, το συναντάμε όχι μόνο σε
καλλιεργήσιμες εκτάσεις, αλλά και σε πετρώδη εδάφη, βραχώδεις ακτές, χέρσα χωράφια, σε παραποτάμιες και παραλίμνιες περιοχές, σε ορεινές και παραθαλάσσιες ζώνες, σε αστικό και περιαστικό περιβάλλον.

Το συναντάμε να φύεται παντού, ακόμη και σε κτήρια, δημόσια, ιδιωτικά, σε πολυώροφα συγκροτήματα γραφείων και κατοικιών, σε επαύλεις με ιδιωτική οδό και πισίνα, σε εξοχικά με ιδιωτική παραλία και υπηρέτες.

Το συναντάμε να χρησιμοποιείται ευρέως σε κοινωνίες μορφωμένων και παραμορφωμένων από την άγνοια, που
συγκροτούν επιτελικές κάστες διοίκησης. Ιδιαίτερα όμως, το κουτόχορτο, το συναντάμε να φύεται, να αναπτύσσεται και να καταναλώνεται στο ελληνικό κοινοβούλιο, (αρίστης ποιότητας ποικιλία), σε υπουργεία, σε κυβερνητικά κτήρια, δημόσιες υπηρεσίες, Δ.Ε.Κ.Ο., δικαστήρια, σε μη κυβερνητικές οργανώσεις, σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, εταιρείες, στούντια ειδήσεων, τηλεοπτικούς σταθμούς, τράπεζες, μέσα μαζικής μεταφοράς, κ.α.

 

 

Το κουτόχορτο για να ευδοκιμήσει δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συνθήκες, ούτε ιδιαίτερη περιποίηση. Αντέχει σε θερμοκρασίες από -25 ο έως +45 ο Κελσίου, δίχως να επηρεάζει την ασθενή εγκεφαλική λειτουργία προς το θετικό, προς το ηθικό και το ορθολογικό.

Αντίθετα, διατηρεί την εγκεφαλική λειτουργία σε ύπνωση, τείνοντας σε βαθμό αποχαύνωσης, ευαρεστώντας τους χρήστες – ιδιοκτήτες του, ως υποζύγια όντα. Σε ιδανικές συνθήκες, π.χ. προεκλογική περίοδος ή περίοδος μεγάλων σκανδάλων, αναπτύσσεται και εξαπλώνεται ταχύτατα και έχει χρώμα και υφή που προσελκύει αυτόκλητους αφυδατωμένους από λογική εγκεφάλους, να το γευτούν και να το ευαρεστηθούν.

Πρόκειται για αναρριχόμενο φανταστικό βρώσιμο χόρτο εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, ανθεκτικό τόσο σε συνθήκες εικονικής πραγματικότητας, όσο και σε συνθήκες φαινομενολογικής πραγματικότητας.

Το κουτόχορτο, δεν προσβάλλεται από έντομα, μύκητες ή βακτήρια. Δεν προσβάλλεται από οικονομική κατάρρευση, ανικανότητα ηγεσίας και διεφθαρμένη διακυβέρνηση. Δεν προσβάλλεται από κατάχρηση εξουσίας,
εξωτερικές απειλές και καταπατήσεις, από λαϊκές εξεγέρσεις ή κοινωνικές αναταραχές. Δεν προσβάλλεται από απώλειες ανθρώπινων ζωών, περιουσιών, αρχών, αξιών, εθνικής κυριαρχίας.

Το κουτόχορτο, είναι υπερανθεκτικό και υπερευπροσάρμοστο. Παγκόσμια φαινόμενα όπως, κλιματική αλλαγή και παγκόσμιες απειλές όπως, covid-19, ευνοούν, όχι μόνο τον πολλαπλασιασμό του αλλά και την χώνεψη.

Είναι βρώσιμο, εύγευστο και εύπεπτο, σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες ανθρώπων που το έχουν εντάξει στο καθημερινό τους διαιτολόγιο. Οι ώρες απόλαυσής του (πρόσληψης, μάσησης, κατάποσης, χώνεψης), είναι οι ώρες εκπομπής των δελτίων ειδήσεων, από τα ονομαζόμενα συστημικά ‘‘βοθροκάναλα’’, όπου τα διεφθαρμένα συστήματα, παρέχουν μια στοχευμένη διαμόρφωση / επηρεασμό της σκέψης των ανθρώπων, με σκοπό την υποδούλωσή τους.

Οι άνθρωποι αυτοί, που παρακολουθούν τουλάχιστον 1 με 2 δελτία ειδήσεων την ημέρα, μαζί με τηλεοπτικές εκπομπές πρωινάδικων, δηλώνουν υπερ-ευχαριστημένοι από την ζωή τους και το συστήνουν ανεπιφύλακτα σε όσους απογοητεύονται από την αλήθεια και την πραγματικότητα, που δυσμενώς επηρεάζουν πολίτες, κοινωνία και χώρα. Μάλιστα, η θεραπευτική του ιδιότητα, λένε οι χρήστες, μπορεί να αντικαταστήσει τα λεγόμενα ελαφριά ηρεμιστικά του εμπορίου, επειδή προσφέρει ηρεμία, αναλγησία, απόχρεμψη και σπασμολυτική δράση.

Έτσι, οι χρήστες κουτόχορτου, κοιμούνται πολύ πιο εύκολα, νοιώθουν μεγαλύτερη ενέργεια και ευεξία όλη μέρα, διαθέτουν αμείωτη τάση σχολιασμού και συκοφαντίας και έχουν το χάρισμα να εξηγούν με επιχειρήματα όλα όσα
συμβαίνουν γύρω μας, Μάτι, Τέμπη, Μάνδρα, Μαλιακός, Πόρτες, Ηλεία, Εύβοια, Δαδιά, Θεσσαλία, κ.α., οπουδήποτε κι αν βρίσκονται (καφενεία, καφετέριες, πλατείες, γραφεία, λιμάνια, αεροδρόμια, κ.α.).

Η συγκομιδή και η κατανάλωσή του δεν κοστίζει σε χρήμα.
Το αρίστης ποιότητος κουτόχορτο, που φύεται μόνο, εντός και πέριξ του ελληνικού κοινοβουλίου και καταναλώνεται από μεθοδικά εκλεγμένους ταγούς της πολιτικής, σερβίρεται σε δεξιώσεις για την λήψη μέτρων κάμψης της αντίστασης των πολιτών, σε συνεστιάσεις για την χάραξη πολιτικών υποδούλωσης, σε ακριβά δείπνα για την επιβολή αντεστραμμένων συστημάτων στην κοινωνία.

 

 

Το αρίστης ποιότητας κουτόχορτο ή κουτόχορτο ελληνικού κοινοβουλίου, σύμφωνα με την Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης, φέρει την σφραγίδα «ελληνικό προϊόν» και προστατεύεται από ισχυρή εθνική νομοθεσία. Προς επίρρωση, έχουν υιοθετηθεί και εφαρμόζονται διαχρονικά, διατάξεις περί ασυλίας, ακαταδίωκτου, πρόωρης διάλυσης της βουλής, παραγραφής αδικήματος, απονομής χάριτος, μη ποινικοποίησης των επιλογών προηγούμενης κυβέρνησης, και άλλα ευφάνταστα.

Στο κουτόχορτο ελληνικού κοινοβουλίου (ΠΟΠ) δεν έχει πρόσβαση οποιοσδήποτε, πλην των εκάστοτε 300 βολευτών (ρίζα, από το βολεύω· γένος αρσενικό· ο βολευτής, δηλαδή, αυτός που τακτοποιεί ψηφοφόρο επαγγελματικά, εξασφαλίζοντάς του, μια θέση στο δημόσιο, ανεξαρτήτως ικανότητας και αντίληψης).

Προνομιακή πρόσβαση στο κουτόχορτο ελληνικού κοινοβουλίου (ΠΟΠ), έχει παραχωρηθεί από τους 300 βολευτές, προσεκτικά, με κριτήρια επιλογής ιδιοτέλειας, αεργίας και τυφλής υπακοής, στις παρακάτω κατηγορίες πολιτών : αυλοκόλακες, προστάτες, ζητωκραυγαστές, βλαχοπαίδες, γλειφωξένιοι, χρηματολάγνοι, δηθενοφανήδες, μαζάνθρωποι, ξυλοδαρμίτες, ολιγογράμματοι, φυγόστρατοι, χειροκροτητές, ψευδελεύθεροι και τοιχορυπαντές. Όλοι μαζί, κατά την εκτίμηση του γράφοντος, αποτελούν το 15% του ελληνικού πληθυσμού.

Η γευστική ψευδαίσθηση (αίσθηση γεύσης χωρίς την παρουσία γευστικού ερεθίσματος) από την τακτική χρήση κουτόχορτου, διεγείρει τους γευστικούς κάλυκες, που με την σειρά τους διεγείρουν τους εγκεφαλικούς νευρώνες,
δημιουργώντας στο άτομο – χρήστη, στην αρχή, ανεπαίσθητη άρνηση αποδοχής της αλήθειας και της πραγματικότητας, αλλά, προοδευτικά, αυξανόμενη άρνηση αποδοχής της αλήθειας και της πραγματικότητας, με την συχνή χρήση, που φθάνει στο επίπεδο της αυτοηλιθιοποίησης του ατόμου – χρήστη.

Αν και δεν έχουν αναφερθεί παρενέργειες, εν τούτοις, είναι δυνατόν, υπό συνθήκες της προσωπικότητας του ατόμου (π.χ. ηλιθιότης, κουτοπονηρία, εγωισμός, αρχομανία, αχορταγία, επιδειξία, φιλαργυρία, σαδισμός, κ.α.), το
άτομο να νοιώσει προσωρινά, (ψευδής αίσθηση), μειωμένο ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του από τα συστημικά κανάλια, τις συστημικές τράπεζες, τα συστημικά κόμματα, τις συστημικές ελίτ.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, προσωρινά, να μην παράγονται συστημικές ιδές, εις βάρος πολιτών και κοινωνίας.
Το πανίσχυρο θεραπευτικό εύρος του κουτόχορτου, έχει ένα και μοναδικό αδύνατο σημείο. Είναι αλλεργικό στην κριτική σκέψη. Οι άνθρωποι που καταναλώνουν κουτόχορτο αρίστης ποιότητος ελληνικού κοινοβουλίου (ΠΟΠ),
όταν συναντώνται, συναναστρέφονται ή συναλλάσσονται με ανθρώπους ανεπτυγμένης κριτικής σκέψης, αναπτύσσουν αλλεργική αντίδραση, με συμπτώματα όπως, κνησμός ακατοίκητου κεφαλής λόγω αμηχανίας, πρήξιμο προσώπου και αλλοίωση φωνής και έκφρασης λόγω έντονου θυμού, έντονη ζαλάδα λόγω ακρόασης της αλήθειας, πυώδη εξανθήματα λόγω συναισθήματος κακίας, δυσκολία στην αναπνοή λόγω απώλειας τάσης υπεροχής, απώλεια ισορροπίας λόγω απουσίας επιχειρημάτων αντιλόγου, κ.α.

Το κουτόχορτο ελληνικού κοινοβουλίου (ΠΟΠ) βραβεύεται ανελλιπώς επί 35ετίας και κατακτά όλα τα διεθνή βραβεία, ανάμεσα σε 210 αντίστοιχα εθνικά προϊόντα κουτόχορτου, εναλλάσσοντας κάθε φορά την 1 η , 2 η ή 3 η θέση στην παγκόσμια κατάταξη.

Ειδικοί, από δημοκρατικές χώρες της Δύσης, αλλά και από απολυταρχικά καθεστώτα χωρών της Ανατολής, έχουν οργανώσει και αποστείλει στην χώρα μας αντιπροσωπείες επιστημόνων και τεχνοκρατών, προκειμένου να
μελετήσουν το φαινόμενο και να εξάγουν για τις χώρες τους συμπεράσματα, διότι, οι δικές τους κεκαλυμμένες ή απροκάλυπτα απολυταρχικές πρακτικές, δεν αποδίδουν. Αν και δεν έχουν καταλήξει σε οριστικό πόρισμα, εν τούτοις έχει διαρρεύσει ότι, η επιτυχία της αρίστης ποιότητος του κουτόχορτου ελληνικού κοινοβουλίου (ΠΟΠ), οφείλεται στην χειρίστη ποιότητα του ελληνικού λαού.

Δηλαδή, έχει αποδειχθεί ανεπίσημα, έως την στιγμή που γράφεται το παρόν, ότι, οι Έλληνες Πολιτικοί, όσο πιο πολλοί πηδάνε τους Έλληνες Πολίτες, τόσο πιο πολύ παραμένουν στην εξουσία, ασφαλείς και ανεπηρέαστοι από γεγονότα και καταστάσεις, Μάτι, Τέμπη, Μάνδρα, Μαλιακός, Πόρτες, Ηλεία, Εύβοια, Δαδιά, Θεσσαλία, κ.α.

 

 

Η στέρηση κουτόχορτου από το καθημερινό διαιτολόγιο των ανωτέρω κατηγοριών πολιτών – χρηστών (αυλοκόλακες, προστάτες, ζητωκραυγαστές, βλαχοπαίδες, γλειφωξένιοι, χρηματολάγνοι, δηθενοφανήδες, μαζάνθρωποι, ξυλοδαρμίτες, ολιγογράμματοι, φυγόστρατοι, χειροκροτητές, ψευδελεύθεροι και τοιχορυπαντές), επιφέρει σε αυτούς, έκκριση έντονης σιελόρροιας, συνεπεία υπερβολικού άγχους, από τον φόβο μερικής ή ολικής έλλειψης κουτόχορτου στην αγορά.

Για την αντιμετώπιση, το υποζύγιο ον, δηλαδή, ο πάσχων, πρέπει να μεταφερθεί άμεσα σε χώρο με τηλεοπτικό δέκτη, σε συχνότητα εκπομπής συστημικού «βοθροκάναλου», ώστε να παρακολουθήσει άμεσα δελτίο ψευδών
ειδήσεων.

Εάν τούτο δεν είναι εφικτό και το σύνδρομο στέρησης, επεκτείνεται και πέραν της έκκρισης έντονης σιελόρροιας, ο φροντιστής ή κάποιος από το οικείο περιβάλλον του πάσχοντος, πρέπει να του φέρει άμεσα, έναν φορητό
υπολογιστή (laptop) ή ένα έξυπνο τηλέφωνο (smartphone), με σύνδεση στο διαδίκτυο, σε συχνότητα συστημικού «βοθροκάναλου» και σε εκπομπή παρελθοντικού δελτίου ψευδών ειδήσεων, ώστε να νοιώσει ανακούφιση και
ασφάλεια ο πάσχων.

Τα τελευταία χρόνια, έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην Ελλάδα, οι λεγόμενοι κουτοχορτοζήτουλες, οι οποίοι γίνονται επαίτες για μια ψευδή είδηση ή για μια κατασκευασμένη συκοφαντία ή για μια ενορχηστρωμένη επίθεση απαξίωσης και παραπληροφόρησης ή για μια είδηση αλλοίωσης ενός ιστορικού γεγονότος, κ.α., προκειμένου, οι ίδιοι, με την σειρά τους, να αναπαράγουν άκριτα με πίεση πειθούς.

Οι κουτοχορτοζήτουλες αυξάνονται προοδευτικά, θεωρώντας ότι, το δικό τους όφελος, προέχει έναντι του συνολικού κοινωνικού οφέλους και πιέζουν τα παιδιά τους να δεχθούν τις σκέψεις τους και τις επιθυμίες τους και να
υιοθετήσουν τις αποφάσεις τους, σε σημείο που τους επιβάλλουν να υποβάλλονται σε ενέργειες / πράξεις, μη συμφέρουσες προς την υγεία τους (σωματική, ψυχική, πνευματική).

Το αποτέλεσμα αποτυπώνεται, στην αύξηση κύκλου εργασιών των γραφείων τελετών.

Συμπερασματικά, η χρήση κουτόχορτου, έχει αποδειχθεί ότι, συμβάλει στην δημιουργία μαθημένης αδυναμίας και εξάρτησης από τους σπουδαγμένους λειτουργούς της παγκόσμιας δουλείας. Επιπλέον, η συχνή χρήση αρίστης
ποιότητος κουτόχορτου ελληνικού κοινοβουλίου (ΠΟΠ), ρυθμίζει τον σκλαβωμένο εγκέφαλο να αισθάνεται ασφάλεια, γαλήνια και να συμμορφώνεται αναντίδραστα στους χειραγωγούς των πεποιθήσεων.

Η χρήση κουτόχορτου πρέπει να γενικευθεί, με σχετικό διάταγμα, προκειμένου να επιτευχθεί άμεσα, η μαζική υποδούλωση των Ελλήνων πολιτών. Το κουτόχορτο δεν πρέπει να συνταγογραφείται, ούτε πρέπει να διατίθεται μόνο στο φαρμακείο της γειτονιάς.

Για να είναι ελεύθερη η πρόσβαση σε αυτό, τόσο από τα υποζύγια όντα, όσο και από τους κουτοχορτοζήτουλες, πρέπει να επιτρέπεται η διάθεσή του από ειδικά κιόσκια, στα οποία θα διενεργείται αυτοδιαγνωστική δοκιμασία – self test – για την μέτρηση του βαθμού απορρόφησης των θεραπευτικών ουσιών από τον εγκέφαλο.

Το αποτέλεσμα, πρέπει να ανεβαίνει στο gov.gr ώστε να είναι ενήμερο το κράτος για τους «δικούς μας ανθρώπους». Επιπλέον, κρίνεται αναγκαίο να απελευθερωθεί η διάθεση της αρίστης ποιότητος (κουτόχορτο
ελληνικού κοινοβουλίου – ΠΟΠ), και να δημιουργηθούν σημεία δωρεάν διάθεσης σε όλη την χώρα, με προτεραιότητα, στις γειτονιές των φωστήρων του ελληνικού λαού.

Ειδική μέριμνα πρέπει να ληφθεί (αν και είναι μη αποδεκτή επιχειρηματική πρακτική) στην προστασία παιδιών και εφήβων, έως τουλάχιστον 18 ετών, ώστε να είναι σε θέση να αποφασίζουν μόνα τους, εάν θα κάνουν χρήση ή όχι, των θεραπευτικών ιδιοτήτων του κουτόχορτου.

Στην χώρα μας, η επί 10ετίες περιρρέουσα ανομία και ο ηθικός ξεπεσμός, είναι έννοιες και καταστάσεις, μη αποδεκτές από τους χρήστες του κουτόχορτου. Γι’ αυτούς, όλα λειτουργούν σωστά, εφόσον στην κυβέρνηση κάθε φορά εναλλάσσονται οι άριστοι των αρίστων. Δικαίως, το αρίστης ποιότητος κουτόχορτο ελληνικού κοινοβουλίου (ΠΟΠ), αναφέρεται ως όργανον ελέγχου συνειδήσεων και ως όπιον εξουσιολαγνείας.

Σύμφωνα με δηλώσεις / μαρτυρίες από τα υποζύγια όντα, που έχουν καταγραφεί από έγκριτους δημοσιογράφους «δικά μας παιδιά», όσοι καίγονται από δασικές πυρκαγιές το καλοκαίρι, φέρουν ευθύνη οι ίδιοι που δεν
χρησιμοποίησαν αντιηλιακό, όσοι πνίγονται από βροχοπτώσεις το χειμώνα, φέρουν ευθύνη οι ίδιοι που δεν γνώριζαν κολύμπι και όσοι σκοτώνονται στο «κωλοτρένο» φέρουν ευθύνη οι ίδιοι που δεν παρήγγειλαν τον καφέ τους delivery στο βαγόνι τους και είχαν πάει στο κυλικείο.

Και ζήσανε αυτοί καλά και΄μεις καλύτερα.

Συνεχίζεται . . . . .

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Γ. ΓΕΡΑΣΙΜΑΤΟΣ (CMCS) Crisis Management Certified Specialist / UOM, Incident Commander / Bildungszentrum des DRK Rettungsdienst Mittelhessen, Certified Disaster Manager / DRK, Certified Early Warning Mentor / Athens Chamber of Tradesmen, former Member of the National Cardiopulmonary Resuscitation Committee of the Central Board of Health, former Deputy Director of the Hellenic Red Cross, Founder and former
Head of Training Department of the Hellenic Red Cross, Certified Instructor of Trainers for Disaster Management, Member of International Crisis Management Association, Member of International Association of Professionals in
Humanitarian Assistance and Protection, H.C.D.M.I. Managing Director, Author.

ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ