Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Αρθρογραφία και Δράσεις » Επικαιρότητα » Τέλος στη ζωή του επιχείρησε να βάλει 41χρονος στη Ρόδο – Σώθηκε την τελευταία στιγμή με εντυπωσιακή παρέμβαση της αστυνομίας και του ΕΚΑΒ

Τέλος στη ζωή του επιχείρησε να βάλει 41χρονος στη Ρόδο – Σώθηκε την τελευταία στιγμή με εντυπωσιακή παρέμβαση της αστυνομίας και του ΕΚΑΒ

Με ένα μαχαίρι το οποίο κάρφωσε στο λαιμό του επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του ένας 41χρονος συμπολίτης μας, χθες λίγο μετά τις 10 το βράδυ, αλλά ευτυχώς, ο πατέρας του, η αστυνομία, το ΕΚΑΒ και οι γιατροί του νοσοκομείου μας, κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή με μια εντυπωσιακή επιχείρηση, απόλυτα συντονισμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΡΟΔΙΑΚΗΣ, όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Τρίτης, όταν ο 41χρονος συμπολίτης μας που διέμενε στο Ροδίνι, ευρισκόμενος σε πλήρη απόγνωση, επιχείρησε να βάλει τέρμα στη ζωή του “καρφώνοντας” ένα μαχαίρι στο λαιμό του!  Παρέμεινε στη συνέχεια αιμόφυρτος στο διαμέρισμά του και δεν απαντούσε σε κανέναν.

Το γεγονός ανησύχησε τους συγγενείς του, που χτυπούσαν να τους ανοίξει και δεν άνοιγε, πήραν τηλέφωνο την αστυνομία, και  μέσα σε ελάχιστα λεπτά ισχυρή δύναμη της ομάδας ΔΙΑΣ έφθασε στο σημείο. Έσπασαν την πόρτα και αφού μπήκαν μέσα είδαν τον 41χρονο αιμόφυρτο, με το μαχαίρι καρφωμένο στο λαιμό του! Αμέσως ειδοποιήθηκε  το ΕΚΑΒ και σήμανε συναγερμός.  Οι διασώστες, με μια εντυπωσιακή επιχείρηση, έδωσαν μάχη με το χρόνο  καταφέρνοντας έτσι να μεταφέρουν στο νοσοκομείο της Ρόδου τον 41 χρονο μέσα σε 4 λεπτά της ώρας και στη συνέχεια να τον παραδώσουν στο χειρουργικό τμήμα, στελέχη του οποίου περίμεναν το περιστατικό.

Για να γίνει όλο αυτό, η ομάδα ΔΙΑΣ άνοιξε δρόμο στο ασθενοφόρο κόβοντας την κυκλοφορία σε όλους τους κόμβους, μειώνοντας έτσι το χρόνο μεταφοράς στο ελάχιστο. Σύμφωνα με μαρτυρίες στελεχών του νοσοκομείου της Ρόδου, ήταν μια από τις καλύτερα συντονισμένες επιχειρήσεις που έγιναν.

Στον παραλίγο αυτόχειρα, χορηγήθηκαν 10 φιάλες αίμα για να μπορέσουν να τον κρατήσουν στη ζωή οι γιατροί. Σήμερα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο χειρουργικό τμήμα του Νοσοκομείου μας και αναμένεται στη συνέχεια την περίπτωσή του να αναλάβουν ειδικοί ψυχολόγοι.

Οι λόγοι που ο 41χρονος επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή του δεν έγιναν γνωστοί.

ΠΗΓΗ: rodiaki

ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ