Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Αρθρογραφία και Δράσεις » Αρθρογραφία και Δράσεις » Οι Διασώστες Ρόδου σας καλούν να τους Γνωρίσετε μέσα από την Ιστοσελίδα τους στην οποία περιέχεται και ο ”Ροδιακός Χάρτης Απινιδωτών”

Οι Διασώστες Ρόδου σας καλούν να τους Γνωρίσετε μέσα από την Ιστοσελίδα τους στην οποία περιέχεται και ο ”Ροδιακός Χάρτης Απινιδωτών”

Αγαπητοί φίλοι

Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλουμε με σκοπό την προώθηση της ενημέρωσης-ευαισθητοποίησης των πολιτών αλλά και των φορέων, πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια της υγείας της κοινότητας, αλλά και  για τις υποχρεώσεις τους, σας κάνουμε γνωστό ότι ήδη από τις αρχές Ιουλίου βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία η νέα διαδικτυακή πύλη της ομάδας μας στον σύνδεσμο https://diasostesrodou.gr/ .

Η νέα ιστοσελίδα, αντανακλά τον αναπτυξιακό δυναμισμό αλλά και την στιβαρότητα όσων μαζί έχουμε χτίσει. Πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο αλλά και σημείο αναφοράς στην επικοινωνία μας, παρέχοντας πληροφορίες αλλά και επιστημονικά άρθρα για τον χώρο της προνοσοκομειακής φροντίδας, καθώς επίσης και για την πορεία και τις δράσεις του Σωματείου μας.

Για πρώτη φορά, όσον αφορά το νησί μας, υπάρχει εφαρμογή με τις τοποθεσίες των Αυτόματων Εξωτερικών Απινιδωτών ο οποίος ανανεώνεται συνεχώς.

Αυτός ο ”Ροδιακός Χάρτης Απινιδωτών’‘ στοχεύει στην διάσωση όλο και περισσότερων ζωών μέσα από την ενημέρωση του πληθυσμού των σημείων όπου έχουν τοποθετηθεί τα σωτήρια αυτά μηχανήματα.

Η ιστοσελίδα είναι αυτομάτως προσαρμόσιμη σε κινητά και tablets ώστε να μπορείτε να περιηγείστε στις σελίδες της από όλων των ειδών τις συσκευές που έχουν δυνατότητα σύνδεσης στο internet.

Φυσικά από την φόρμα επικοινωνίας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αλλά και να εγγραφείτε ως μέλος.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

 

 

Η Ομάδα Έρευνας, Διάσωσης και Αντιμετώπισης Καταστροφών ”ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ” αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την TechNoLogic Digital agency για τoν ΔΩΡΕΑΝ Σχεδιασμό και Κατασκευή της Ιστοσελίδας της.

Ειδικότερα τον κ. Κωνσταντίνο Ματθαίο για την αγάπη και το ενδιαφέρον που επέδειξε σε όλη αυτήν την προσπάθεια, καθώς επίσης και τους κκ. Γεώργιο Αθανασίου και Πελλό Φώτιο για την διάθεση του πολύτιμου χρόνου τους αλλά και των γνώσεών τους για την κατασκευή της ιστοσελίδας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, επίσης, ότι ο Δήμος Ρόδου έχει ανεβάσει εφαρμογή με το Δίκτυο Απινιδωτών Ρόδου στον σύνδεσμο https://bit.ly/3C1loys.

Χαιρετίζουμε αυτήν την προσπάθεια και στεκόμαστε αρωγοί σε όλους αυτούς που προσπαθούν να αλλάξουν τον κόσμο.

Γιατί οι άνθρωποι δεν έχουμε τίποτα παρά μόνο ο ένας τον άλλον…συνεχίζουμε!

Καλή περιήγηση.

Παναγιώτης Σπανός

Πρόεδρος 

Νεκταρία Αγγελή

Αντιπρόεδρος