Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Αρθρογραφία και Δράσεις » Εκπαιδεύσεις » Εκπαίδευση των δασκάλων του 1ου Ειδικού Σχολείου στις Βασικές Πρώτες Βοήθειες

Εκπαίδευση των δασκάλων του 1ου Ειδικού Σχολείου στις Βασικές Πρώτες Βοήθειες

Το Σάββατο 29 Απριλίου 2023, στο Αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτικό σεμινάριο, με αντικείμενο την εκμάθηση βασικών δεξιοτήτων που μπορούν να σώσουν μία ανθρώπινη ζωή.

Εκπαιδευόμενοι οι δάσκαλοι του 1ου Ειδικού Σχολείου Ρόδου αλλά και πολίτες που δήλωσαν ενδιαφέρον να το παρακολουθήσουν.

Η εκπαίδευση περιελάμβανε τόσο θεωρητικό όσο και πρακτικό μέρος, κατά το οποίο όλοι οι εκπαιδευόμενοι εξασκήθηκαν ένας – ένας σε όλες τις θεματικές ενότητες με προπλάσματα και εκπαιδευτικούς απινιδωτές.

Οι συμμετέχοντες προετοιμάστηκαν έτσι ώστε να είναι σε θέση να αναγνωρίσουν μια πληθώρα περιστατικών είτε αυτά απειλούν είτε όχι, τη ζωή ενός ενήλικα, παιδιού ή ενός βρέφους.

Οι Διασώστες Ρόδου νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν την διεύθυνση αλλά και όλους τους εκπαιδευτικούς του 1ου Ειδικού σχολείου αλλά και τους πολίτες για την γεμάτο ενθουσιασμό συμμετοχή τους.

 

Εκ μέρους των Διασωστών Ρόδου

Παναγιώτης Σπανός

Πρόεδρος

Βασίλης Σωτρίλλης

Αντιπρόεδρος

ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ