Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Γίνε μέλος των Διασωστών Ρόδου

Γίνε μέλος της νέας εθελοντικής διασωστικής οργάνωσης στην Ρόδο και βοήθησέ μας να σώσουμε ακόμα περισσότερες ανθρώπινες ζωές!

Οι Διασώστες Ρόδου καλωσορίζουν στην κοινότητά τους όλους όσοι θέλουν να δραστηριοποιηθούν σαν εθελοντές διασώστες και να γίνουν ένας ακόμη κρίκος στην προσπάθεια της ασφάλειας της υγείας των πολιτών.

Απαραίτητες προϋποθέσεις είναι ο σεβασμός της προσωπικότητας και της διαφορετικότητας, η εντιμότητα και υπευθυνότητα στην συνεργασία, η συνέπεια, η ομαδικότητα και η συναισθηματική ανθεκτικότητα. Επίσης, η συμμετοχή στη Σχολή Βασικής Εκπαίδευσης που θα πραγματοποιείται για όλα τα μέλη.

Η Σχολή Βασικής Εκπαίδευσης περιλαμβάνει τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά μαθήματα, έτσι ώστε ο εκπαιδευόμενος να λάβει όσο το δυνατόν περισσότερο πλήρη και σφαιρική γνώση και να έρθει σε επαφή με το αντικείμενο των Πρώτων Βοηθειών και της Διάσωσης, εκεί δηλαδή όπου θα κληθεί να επιχειρήσει στο μέλλον.

Σε περίπτωση, όμως, που δεν θέλει κάποιος να ασχοληθεί με τις Πρώτες Βοήθειες, δημιουργήσαμε και Τμήμα Πολιτισμού με σκοπό την πραγματοποίηση Πολιτιστικών Εκδηλώσεων καθώς επίσης και την συμπαράσταση σε ανθρώπους που την έχουν ανάγκη.

Τέλος, απευθυνόμαστε σε όλους τους φίλους μας, από την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθειά μας, που έχει ως στόχο την αλλαγή νοοτροπίας των πολιτών μέσω της εκπαίδευσης αλλά και την διασφάλιση της υγείας τους μέσω δράσεων (τοποθέτηση Αυτόματων Εξωτερικών Απινιδωτών σε Δημόσιους Χώρους).

Το Κόστος της Ετήσιας Συνδρομής είναι 10 ευρώ.

Τα μέλη μας από την υπόλοιπη Ελλάδα ή το εξωτερικό θα μπορούν να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις της ομάδας (διαδικτυακά σεμινάρια) καθώς και στις αποφάσεις που θα λαμβάνονται. Επίσης, θα έχουν πρόσβαση σε συνδρομητικά άρθρα.

Για όσους θέλουν να εγγραφούν αλλά και να συνδράμουν στην όλη προσπάθεια με μία μικρή δωρεά μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον παρακάτω λογαριασμό.

Λογαριασμός Τραπέζης Εθνικής Τράπεζας: GR3001108200000082000705648

Δικαιούχοι Λογαριασμού: ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ

Ή

Τον λογαριασμό PAY PAL diasostesrodou@gmail.com

 

***ΣΗΜΕΙΩΣΗ!
Αφού καταβάλλεται την συνδρομή σας παρακαλούμε επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο για να εγγραφτείτε στην ιστοσελίδα μας και να αποκτήσετε πρόσβαση στα άρθρα που είναι αποκλειστικά για τα μέλη του συλλόγου.

 

Παναγιώτης Σπανός

Πρόεδρος

Νεκταρία Αγγελή

Αντιπρόεδρος